TyönhakuSparraamo

TyönhakuSparraamo

Tehokasta apua työnhakuun!

Teemapäivä Kolmas sektori työelämässä 25.11.2021. Vierailijana Mimmit koodaa -tiimi.

TyönhakuSparraamo — Henkilökohtaista valmennusta ja sparrausta juuri sinun tilanteeseesi!


TyönhakuSparraamon asiakkaille mielenkiintoinen teemapäivä!

Milloin: 25.11.2021 klo 10 
Missä: Etätoteutuksena Teamsin kautta
Kenelle: Kaikille osallistujille.

Teemapäivässä mukana mm. Mimmit koodaa!

Tässä tapahtumassa tulet tietämään, miten tyypillistä stereotypiaa puretaan ja mitä alasta tulisi ylipäätään tietää. Tapahtuman tarkoitus on innostaa ja tarjota tapa, miten voisit tulla alalle – ja vieläpä kertoa softatoimialasta myös muille!

Mimmit koodaa -ohjelman toiminta ja tapahtumat murtavat aktiivisesti myyttiä, että koodaaminen olisi vain miehille ja matemaattisesti lahjakkaille. Ohjelman pitkäaikaisena tavoitteena on antaa tuleville sukupolville tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä IT-alalla sukupuolesta riippumatta. Ohjelman mahdollistaa Ohjelmisto- ja e-business ry.

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hanke tarjoaa paikallisesti aikuisille naisille maksutonta, matalan kynnyksen valmennusta ohjelmistokehityksestä. Naiset voivat olla esimerkiksi työttömiä, työttömyysuhan alla tai työelämässä – tärkeintä on halukkuus oppia uusia taitoja. Vuonna 2021 hanke tarjoaa perustietoa IT-alasta (miten päästä alalle, millaisia työtehtäviä alalla on) ja vuodesta 2022 alkaen hanke tarjoaa workshopeja alaan eri aiheisiin liittyen (esimerkiksi tietoturva, eri koodikielet, saavutettavuus).

Translate »