TyönhakuSparraamo

TyönhakuSparraamo

Tehokasta apua työnhakuun!

Valmennukset

Starttiviikot

Uudet etäryhmävalmennukset eli starttiviikot alkavat joka kolmas maanantai. Starttiviikko on viisi ryhmävalmennuspäivää: ensimmäisellä viikolla kolme (ma, ti, ke), ja toisella viikolla kaksi päivää (ma, ti). Valmennuspäivät ovat aina neljän tunnin mittaisia. Tällä hetkellä kaikki starttiviikot toteutetaan etäyhteyksillä.

Seuraavat starttiviikot alkavat:

 • Maanantaina 22.08.2022
 • Maanantaina 12.09.2022

Itsenäisesti suoritettavat verkkovalmennukset

Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa työnhakuvalmennusta itsenäisinä verkko-opintoina. Voit valmentajasi kanssa suunnitella sinulle sopivan kokonaisuuden erilaisista työnhaun teemoista. Verkkovalmennuksessa saat käyttöösi virtuaalisen oppimisympäristön, johon on koottu paljon opiskelumateriaalia ja tehtäviä, ja yhdessä valmentajasi kanssa pääset suunnittelemaan opintopolkusi ja etenemään haluamaasi tahtiin. Saat valmentajaltasi palautetta ja työskentelyäsi voidaan käyttää myös yksilövalmennuksen tukena ja pohjana. Kysy rohkeasti lisää, valmentajat auttavat mielellään!

Teemapäivät

 

Valmennuksen aikana voit valita meiltä mitä tahansa teemapäiviä, jotka toteutetaan aina torstaisin klo 9-13. Teemapäivät toteutetaan tällä hetkellä etänä verkon välityksellä, joten osallistua voit vaikka omalta kotisohvalta! 

Tulevia teemapäiviä:

 • To 11.08. Ammatinvalinta ja urasuunnittelu. Pysähdytään
  miettimään omia uravalintoja ja suunnittelemaan seuraavia askeleita. Mikä minua kiinnostaa, missä minä olen hyvä, mitä minä haluaisin tehdä seuraavaksi? 
 • To 18.08. Työnhaun viestintätaidot. Rohkeutta
  ja taitoa työnantajien kontaktointiin ja työhaastatteluun. Miten teen hyvän
  hakemuskirjeen, miten valmistaudun työhaastatteluun?
 • Torstaina 25.08. Opiskelisinko vielä? Täydennyskoulutus, tutkinto-opiskelu, oppisopimus, työvoimakoulutus, väyläopinnot, avoimet korkeakoulut… Opiskelumahdollisuuksia on hurjasti tarjolla! Mikä sinua kiinnostaisi ja millainen opiskelu sinulle sopisi?
Translate »