TyönhakuSparraamo

TyönhakuSparraamo

Tehokasta apua työnhakuun!

Valmennukset

Starttiviikot

Uudet etäryhmävalmennukset eli starttiviikot alkavat joka kolmas maanantai. Starttiviikko on viisi ryhmävalmennuspäivää: ensimmäisellä viikolla kolme (ma, ti, ke), ja toisella viikolla kaksi päivää (ma, ti). Valmennuspäivät ovat aina neljän tunnin mittaisia. Tällä hetkellä kaikki starttiviikot toteutetaan etäyhteyksillä.

Seuraava starttiviikko:

7-8.5 ja 14-16.5

klo 9-13

 

Itsenäisesti suoritettavat verkkovalmennukset

Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa työnhakuvalmennusta itsenäisinä verkko-opintoina. Voit valmentajasi kanssa suunnitella sinulle sopivan kokonaisuuden erilaisista työnhaun teemoista. Verkkovalmennuksessa saat käyttöösi virtuaalisen oppimisympäristön, johon on koottu paljon opiskelumateriaalia ja tehtäviä, ja yhdessä valmentajasi kanssa pääset suunnittelemaan opintopolkusi ja etenemään haluamaasi tahtiin. Saat valmentajaltasi palautetta ja työskentelyäsi voidaan käyttää myös yksilövalmennuksen tukena ja pohjana. Kysy rohkeasti lisää, valmentajat auttavat mielellään!

Teemapäivät

Valmennuksen aikana voit valita meiltä mitä tahansa teemapäiviä, jotka toteutetaan aina torstaisin klo 9-13. Teemapäivät toteutetaan tällä hetkellä etänä verkon välityksellä, joten osallistua voit vaikka omalta kotisohvalta! 

Toiveita voi esittää sähköpostilla pohjois-karjala@aamos.fi 

 
Translate »