TyönhakuSparraamo

TyönhakuSparraamo

Tehokasta apua työnhakuun!

Yhteystiedot

Työnhakusparraamossa saat oman työhönvalmentajan, jolta saat henkilökohtaista työhönvalmennusta koko palvelun ajan tarpeittesi mukaan.

Nettiin

Vuokko Palkovaara

Työnhakuvalmentaja

Olen kokenut kouluttaja ja valmentaja työllisyyskentällä. Työskentelen ratkaisukeskeisellä otteella ja erityistaitoni on löytää ihmisten vahvuudet ja osaaminen. Työhistoriani sisältää myynnin ammatillisen opettajan työn lisäksi kaikkea luovaa ja uskaliasta kokeilunhaluista elämää, josta on karttunut tarina, jos toinen. Tällä hetkellä opiskelen Itä-Suomen yliopistossa monimateriaalista käsityötiedettä sivuaineena erityispedagogiikka. Tavataan sparraamolla ja mietitään missä juuri sinä olet parhaimmillasi.

20220702_183759

Anu Honkanen

Työnhakuvalmentaja

“Asiakkaan oma polku on tärkein”

Olen kokenut asiakastyön ja ohjaamisen asiantuntija. Työhistoriaa olen kerryttänyt työkykykoordinaattorina ja yksilövalmentajana työllisyyspalveluissa sekä yli 15 vuotta sairaanhoitajana. Valmentajana vahvuuteni on kuuntelu, aito kohtaaminen ja kyky motivoida, kannustaa ja sanoittaa työllistymiseen liittyviä kiemuroita.

Erityisosaamiseni on työkykyyn liittyvissä kysymyksissä ja osatyökykyisten asiakkaiden polkujen rakentamisessa. Sairaanhoitajan ja työkykykoordinaattorikoulutuksen lisäksi olen opiskellut kasvatustieteen maisteriksi ja teen parhaillaan sosiaalityön maisterivaiheen opintoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, millainen polku juuri sinulle löydetään.

anu.honkanen@aamos.fi
0440 972 169

profiilikuva

Olivia Moorrees

Työnhakuvalmentaja

Ura- ja opinto-ohjaaja taustallani olen valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä, jotka liittyvät sinulla tulevaisuuden opinto- tai työpohdintoihin. Valmentajana olen kannustava ja innostava, ja tahdon olla kanssasi etsimässä ratkaisuja näihin isoihin kysymyksiin.

olivia.moorrees@aamos.fi
0440 972 188 

Anna-Leena kuva

Anna-Leena Harju

Työnhakuvalmentaja

Olen omistautunut auttamaan Sinua kohti toivomaasi työpaikkaa. Kuuntelen tarkasti tarpeitasi ja räätälöin sparrausta sen mukaan. Työskennellään yhdessä kohti tavoitteitasi!

anna-leena.harju@aamos.fi
0440 972 147

Hanna

Hanna Hirvonen

Valmentaja

Valmentajana työskentelen ratkaisukeskeisesti ja autan sinua tunnistamaan vahvuutesi sekä tarkastelemaan mahdollisuuksiasi uusista näkökulmista kohti pitkäkestoisia päämääriä. Koulutukseltani olen kasvatus- ja ohjausalan ammatillinen opettaja, yhteisöpedagogi sekä työhönvalmentaja. Työhistoriani aikana olen päässyt toimimaan yksilövalmentajan  tehtävissä eläkeyhtiöiden sekä nuorten ammatillisen kuntoutuksen parissa sekä yksilö- ja ryhmäohjaustehtävissä työllisyyttä edistävien projektien kentällä. 

Aamos Group:lla työskentelen valmentajana työnhaun sparraamossa sekä NUOTTI-valmennuksessa.

hanna.hirvonen@aamos.fi
0440 972 187

Tuomas

Tuomas Salo

Työnhakuvalmentaja

Osaaminen edellä – olen Sparraamossa mukana ryhmäpäivien vetotiimissä.  Hiotaan yhdessä työnhakutaidot kuntoon!

tuija lindqvist copy

Tuija Lindqvist

Työnhakuvalmentaja

Ohjausalan ammattilainen, käytännönläheinen, ratkaisukeskeinen, kannustava ja elämänmyönteinen –mukana asiakkaan kehittymisessä itsenäiseksi toimijaksi!

Toimitilat

Uudet toimitilamme sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla osoitteessa Länsikatu 15.

Toimistomme on 3B-rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Kun saavut paikalle etenkin ensimmäistä kertaa, voit odottaa 3B-rakennuksen pääaulassa, josta valmentaja käy noutamassa sinut sovitulle tapaamisajalle. Muista käytännöistä voit sopia myöhemmin valmentajasi kanssa.

3B-rakennuksen pääaula on parkkihallin päässä, kulku onnistuu parhaiten Hallitien tai Kuntopolun kautta. Rakennuksen pääaulaan pääset kätevimmin jäähallin/hiekkakentän puoleisesta eteisovesta (näkyy kuvassa oikeassa reunassa, infomerkin vieressä).

Tiedepuistolle on helppo saapua niin jalankulkijana, pyöräilijänä, autoilevana kuin linja-autollakin. Parkkikiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy jäähallin pihasta sekä raviradalta Linnunlahdentieltä, ja Tiedepuiston parkkihalli on myös asiakkaiden käytössä. Paikallisliikenteen linjat 103 ja 5 kulkevat Joensuun keskustasta Tiedepuiston ohi pysähtyen Linnunlahdentiellä.

Toimitilamme on esteetön, pääset liikkumaan kolmanteen kerrokseen hissillä.

Mikäli kaipaat tarkempia ohjeita, otathan yhteyttä valmentajiimme, niin ohjaamme sinut perille. Kuvaa klikkaamalla pääset Tiedepuiston opastus-sivulle.

Huomaathan, että valmentajamme eivät välttämättä ole aina paikalla, joten sovithan käynnistäsi etukäteen.

Lämpimästi tervetuloa uusiin toimitiloihimme!

Translate »