TyönhakuSparraamo

TyönhakuSparraamo

Tehokasta apua työnhakuun!

Yhteystiedot

Nettiin

Vuokko Palkovaara

Työnhakusparraaja

Olen kokenut kouluttaja ja valmentaja työllisyyskentällä. Työskentelen ratkaisukeskeisellä otteella ja erityistaitoni on löytää ihmisten vahvuudet ja osaaminen. Työhistoriani sisältää myynnin ammatillisen opettajan työn lisäksi kaikkea luovaa ja uskaliasta kokeilunhaluista elämää, josta on karttunut tarina, jos toinen. Tällä hetkellä opiskelen Itä-Suomen yliopistossa monimateriaalista käsityötiedettä sivuaineena erityispedagogiikka. Tavataan sparraamolla ja mietitään missä juuri sinä olet parhaimmillasi. 

placeholder

Anna-Leena Harju

Työnhakusparraaja

Olen omistautunut auttamaan Sinua kohti toivomaasi työpaikkaa. Kuuntelen tarkasti tarpeitasi ja räätälöin sparrausta sen mukaan. Työskennellään yhdessä kohti tavoitteitasi!

Tuomas

Tuomas Salo

Työnhakusparraaja

Osaaminen edellä – olen Sparraamossa mukana ryhmäpäivien vetotiimissä.  Hiotaan yhdessä työnhakutaidot kuntoon!

tuija lindqvist copy

Tuija Lindqvist

Työnhakusparraaja

Ohjausalan ammattilainen, käytännönläheinen, ratkaisukeskeinen, kannustava ja elämänmyönteinen –mukana asiakkaan kehittymisessä itsenäiseksi toimijaksi!

Toimitilat

Uudet toimitilamme sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla osoitteessa Länsikatu 15.

Toimistomme on 3B-rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Kun saavut paikalle etenkin ensimmäistä kertaa, voit odottaa 3B-rakennuksen pääaulassa, josta valmentaja käy noutamassa sinut sovitulle tapaamisajalle. Muista käytännöistä voit sopia myöhemmin valmentajasi kanssa.

3B-rakennuksen pääaula on parkkihallin päässä, kulku onnistuu parhaiten Hallitien tai Kuntopolun kautta. Rakennuksen pääaulaan pääset kätevimmin jäähallin/hiekkakentän puoleisesta eteisovesta (näkyy kuvassa oikeassa reunassa, infomerkin vieressä).

Tiedepuistolle on helppo saapua niin jalankulkijana, pyöräilijänä, autoilevana kuin linja-autollakin. Parkkikiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy jäähallin pihasta sekä raviradalta Linnunlahdentieltä, ja Tiedepuiston parkkihalli on myös asiakkaiden käytössä. Paikallisliikenteen linjat 103 ja 5 kulkevat Joensuun keskustasta Tiedepuiston ohi pysähtyen Linnunlahdentiellä.

Toimitilamme on esteetön, pääset liikkumaan kolmanteen kerrokseen hissillä.

Mikäli kaipaat tarkempia ohjeita, otathan yhteyttä valmentajiimme, niin ohjaamme sinut perille. Kuvaa klikkaamalla pääset Tiedepuiston opastus-sivulle.

Huomaathan, että valmentajamme eivät välttämättä ole aina paikalla, joten sovithan käynnistäsi etukäteen.

Lämpimästi tervetuloa uusiin toimitiloihimme!

Translate »