TyönhakuSparraamo

TyönhakuSparraamo

Tehokasta apua työnhakuun!

Yhteystiedot

Anni Hirvonen

Anni Hirvonen

Työnhakusparraaja,
Opinto-ohjaaja

Olen uusin vahvistus TyönhakuSparraamon tiimissä. Koulutukseltani olen opinto-ohjaaja, mutta ohjaustyöni on hyvin kokonaisvaltaista ja sen kulmakivenä on avoin vuorovaikutus. Nautin suuresti kohtaamisista ja keskusteluista. Toivon, että yhdessä löydämme juuri sinulle oikean polun kuljettavaksi ja avullani opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja korvaamattoman osaamisesi!

 

Tuomas Salo

Työnhakusparraaja,
TM

Olen kuunteleva ja ymmärtävä sparraaja, jolla on näkökulmaa työnhaun arkeen ja sen tekniikkaan. Erityisesti oman osaamisen sanoittamiseen ja tekstien laatimiseen liittyvät vaiheet ovat minulle läheisiä. Työnhaku on oma “ammattialansa”, ja näen hyödyllisenä siihen liittyvien vinkkien jakamisen.

Katso esittelyvideoni!

 

Anne

Anne Hirvonen

Työnhakusparraaja

Olen kuunteleva ja ratkaisuja haasteisiin kanssasi kartoittava valmentaja ja ikuinen oppija, äiti ja mummo. Taustani on matkailualalla, ja olen toiminut ammatillisena opettajana sekä työnhaun valmentajana. Pidän työstäni ihmisten parissa, haasteiden voittamisesta ja siitä, että jokainen päivä tuo uutta ja erilaista myös itselleni opittavaksi.

 

 

Translate »