TyönhakuSparraamo

TyönhakuSparraamo

Tehokasta apua työnhakuun!

Yhteystiedot

Työnhakusparraamossa saat oman työhönvalmentajan, jolta saat henkilökohtaista työhönvalmennusta koko palvelun ajan tarpeittesi mukaan.

Nettiin

Vuokko Palkovaara

Työnhakuvalmentaja
Aluevastaava

Olen kokenut kouluttaja ja valmentaja työllisyyskentällä. Työskentelen ratkaisukeskeisellä otteella ja erityistaitoni on löytää ihmisten vahvuudet ja osaaminen. Työhistoriani sisältää myynnin ammatillisen opettajan työn lisäksi kaikkea luovaa ja uskaliasta kokeilunhaluista elämää, josta on karttunut tarina, jos toinen. Tällä hetkellä opiskelen Itä-Suomen yliopistossa monimateriaalista käsityötiedettä sivuaineena erityispedagogiikka. Tavataan sparraamolla ja mietitään missä juuri sinä olet parhaimmillasi.

Anna-Leena kuva

Anna-Leena Harju

Työnhakuvalmentaja

Olen kulttuuri- ja käsityöalan sekatyöläinen ja minulta löytyy kokemusta monipuolisesti eri aloilta. Koulutukseltani olen musiikkipedagogi (AMO), teatteripuvustaja (AMK) ja pukuompelija. Ennen Aamokselle tuloa olen työskennellyt useita vuosia kuntouttavassa työtoiminnassa työnsuunnittelijana ja valmentajana, mutta työkokemusta löytyy niin teattereista, elokuvista, musiikkialalta, kuin kaupan kassaltakin. Olen kiinnostunut tulevaisuudensuunnitelmistasi ja haluan auttaa sinua pääsemään lähemmäs tavoitteitasi. Olet tervetullut luokseni juttelemaan ja saamaan yksilöllistä tukea matkallesi! Etsitään yhdessä vahvuutesi!

anna-leena.harju@aamos.fi

0440 972 147

Hanna

Hanna Hirvonen

Valmentaja

Valmentajana työskentelen ratkaisukeskeisesti ja autan sinua tunnistamaan vahvuutesi sekä tarkastelemaan mahdollisuuksiasi uusista näkökulmista kohti pitkäkestoisia päämääriä. Koulutukseltani olen kasvatus- ja ohjausalan ammatillinen opettaja, yhteisöpedagogi sekä työhönvalmentaja. Työhistoriani aikana olen päässyt toimimaan yksilövalmentajan  tehtävissä eläkeyhtiöiden sekä nuorten ammatillisen kuntoutuksen parissa sekä yksilö- ja ryhmäohjaustehtävissä työllisyyttä edistävien projektien kentällä. 

Aamos Group:lla työskentelen valmentajana työnhaun sparraamossa sekä NUOTTI-valmennuksessa.

Poissa työtehtävästä 1.3-30.5.2024

hanna.hirvonen@aamos.fi
0440 972 187

Toimitilat

Uudet toimitilamme sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla osoitteessa Länsikatu 15.

Toimistomme on 3B-rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Kun saavut paikalle etenkin ensimmäistä kertaa, voit odottaa 3B-rakennuksen pääaulassa, josta valmentaja käy noutamassa sinut sovitulle tapaamisajalle. Muista käytännöistä voit sopia myöhemmin valmentajasi kanssa.

3B-rakennuksen pääaula on parkkihallin päässä, kulku onnistuu parhaiten Hallitien tai Kuntopolun kautta. Rakennuksen pääaulaan pääset kätevimmin jäähallin/hiekkakentän puoleisesta eteisovesta (näkyy kuvassa oikeassa reunassa, infomerkin vieressä).

Tiedepuistolle on helppo saapua niin jalankulkijana, pyöräilijänä, autoilevana kuin linja-autollakin. Parkkikiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy jäähallin pihasta sekä raviradalta Linnunlahdentieltä, ja Tiedepuiston parkkihalli on myös asiakkaiden käytössä. Paikallisliikenteen linjat 103 ja 5 kulkevat Joensuun keskustasta Tiedepuiston ohi pysähtyen Linnunlahdentiellä.

Toimitilamme on esteetön, pääset liikkumaan kolmanteen kerrokseen hissillä.

Mikäli kaipaat tarkempia ohjeita, otathan yhteyttä valmentajiimme, niin ohjaamme sinut perille. Kuvaa klikkaamalla pääset Tiedepuiston opastus-sivulle.

Huomaathan, että valmentajamme eivät välttämättä ole aina paikalla, joten sovithan käynnistäsi etukäteen.

Lämpimästi tervetuloa uusiin toimitiloihimme!

Translate »