TyönhakuSparraamo

TyönhakuSparraamo

Tehokasta apua työnhakuun!

Yhteystiedot

Anni Hirvonen

Anni Hirvonen

Työnhakusparraaja,
Opinto-ohjaaja

Olen työskennellyt TyönhakuSparraamossa valmentajana viime syksystä saakka. Koulutukseltani olen opinto-ohjaaja, mutta ohjaustyöni on hyvin kokonaisvaltaista ja sen kulmakivenä on avoin vuorovaikutus. Nautin suuresti kohtaamisista ja keskusteluista ja haluan luoda valmennukseen rennon ja avoimen ilmapiirin. Toivon, että yhdessä löydämme juuri sinulle oikean polun kuljettavaksi ja avullani opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja korvaamattoman osaamisesi!

Nettiin

Vuokko Palkovaara

Työnhakusparraaja

Olen kokenut kouluttaja ja valmentaja työllisyyskentällä. Työskentelen ratkaisukeskeisellä otteella ja erityistaitoni on löytää ihmisten vahvuudet ja osaaminen. Työhistoriani sisältää myynnin ammatillisen opettajan työn lisäksi kaikkea luovaa ja uskaliasta kokeilunhaluista elämää, josta on karttunut tarina, jos toinen. Tällä hetkellä opiskelen Itä-Suomen yliopistossa monimateriaalista käsityötiedettä sivuaineena erityispedagogiikka. Tavataan sparraamolla ja mietitään missä juuri sinä olet parhaimmillasi. 

tuija lindqvist copy

Tuija Lindqvist

Työnhakusparraaja

Ohjausalan ammattilainen, käytännönläheinen, ratkaisukeskeinen, kannustava ja elämänmyönteinen –mukana asiakkaan kehittymisessä itsenäiseksi toimijaksi!

Translate »